Riktig valg av kosmetikk for huden din uten farlige ingredienser

Det er ingen hemmelighet at det i vår tid, kan en rekke av kosmetikk kjøpes i en rekke butikker og et bredt spekter av pris. Mange folk forstår at høy pris ikke alltid garantere for et kvalitetsprodukt.

Tross alt, selv de mest kjente merkevare, og merkevarer er ikke trygt fra skruppelløse forhandlere og forfalsket med enestående nøyaktighet. Det er bare risikoen for negative helseeffekter fra dette, dessverre, ikke blir mindre.

Få av permanente kosmetikk shoppere vet betydningen og virkningen av alle som skal defineres som et verktøy. Men i en slik delikat sak kunnskap – force. Det finnes en rekke kjemikalier, som er blant de forbudt i noen land, mens de er også tillatt i den andre. Dessuten er det ingen enkel standard (dvs. hvor mange) kan legges til et bestemt stoff.
Farlig for helse ingredienser i sammensetningen av kosmetiske produkter

kozmetika atache protiv akne

Titandioksyd, kan føre til utseendet av kreftsvulster. Aktiv ingrediens som fyllstoff kan være inneholdt i mineralpulver, en del av solkrem.

Mange kosmetikk fylt nitrosaminer og parabener, ingredienser som provoserer forstyrrelser i det endokrine systemet, øker risikoen for kreft, blodsykdommer.

La oss ikke glemme om GMO at «stappet» kosmetiske produkter. Disse ingrediensene kan føre til ufruktbarhet, forskjellige hormonelle forstyrrelser i en kvinnes kropp. Men de er tilstede i sammensetningen av mange dusj gels, og ofte de kan finnes med i parfymerte såper formel.

For å redusere prisen på varer, i jakten på materiell gevinst, skruppelløse produsenter ofte skjule farlige ingredienser som inngår i sammensetningen av kosmetiske produkter, eller rett og slett unnlater å nevne noen opplysninger i produksjonen hemmelighet. Så ofte på pakken kan du finne ordene «og andre nyttige ingredienser.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *