Conditioner riktige valget

Ducted air condition kan ikke bare gi kjøling, oppvarming og luftrensing tilgjengelig i bygningen, men også for å blande uteluft, som har en positiv effekt på inneklimaet.

Rundt området …

Kompetent utvalg av klimaanlegget – et løfte av komfort i den varme årstiden. Plutselig air condition svikt – en alvorlig og noen ganger kostbart problem som kan unngås hvis de riktige alternativer å velge mellom for å utføre kvalifisert montering, utføre vedlikehold på en riktig måte til de operasjonelle regler og følge dem. er ikke alltid berettiget, en billig modell Conditioner valg fordi kan bevise driftskostnadene for den, som for dyre modellen være høyere.

Den moderne markedet tilbyr forbrukeren en rekke av klimaanlegg. ikke det enkleste spørsmålet, veldig lett å gå seg vill i en innenfor samme merke, – for å velge. Hvor skal du begynne?
http://ddtrade.bg/index.php/климатици/fujitsu/fuji-electric-rsg-14luca-detail
Strøm Conditioner må beregnes individuelt for hvert rom. Output (kjøleeffekten) er, er klimaanlegget beregnes basert på den totale kapasiteten på data fra alle varmekilder – for eksempel belysning, direkte sollys, elektrisk utstyr.
Private rom og små rom

Sett i små separate rom og lokaler til 35 kvadratmeter. Meter. De brukte klimaanlegg av følgende typer:

Mobile. Bar med hjul, er en spesiell installasjon kreves. Inkludert i hylsen, og i en hvilken som helst passende sted plassert, som kan endres etter ønske. mobil aircondition er utformet for å være eksistensen av en spesiell kanal som kobles til vindusåpningen. Ulemper: høye kostnader med lav effekt (opp til 4 kW), behovet for å kjøre med jevne mellomrom, kondensat, som er svært upraktisk når klimaanlegget arbeid om natten. Mobil klima er ekstremt ustabil, deres virkninger kan forskyves utførelser, den varme luft inn i rommet.

Split-System. Moderne lav støy air condition, som består av innendørs- og utendørsanleggene. Som regel med et luftrensesystem kan betjenes for oppvarming, den har en rekke automatiske innstillinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *