Typer gulv og valg av egnede gulvbelegg

Velge materiale for det nye gulvet og du ikke er sikker? Vi har utarbeidet en sammenligning av gulv, som normalt montere. Vi kan hjelpe deg å velge riktig materiale. I vår butikk i tillegg til alle etasjene kan du prøve ut «på egne ben.»

Twinson er laget av tre og PVC. Ved å kombinere tre og PVC Twinson passerer du det beste fra begge materialer – naturlig og varm utseendet av tre sammen med holdbarhet og enkelt vedlikehold av PVC.

Tre er et naturlig og derfor menneskelige kjære. Oppriktighet materialet syn og berøring, behagelig lukt av tre og eiendommer overbevisende når du velger gulv mange huseiere, til tross for høyere kostnader for tre planke gulv.

Laminatgulv er billigere og litt mer holdbart enn tre. Fremdeles går men massivt tre. Når derfor prioritere å laminere før tregulvet og gi avkall skjønnhet naturlige materialer?
http://parketenstil.com/shop/%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b5%d1%82/%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b5%d1%82-egger/egger-solution-8%d0%bc%d0%bc-2770-%d0%ba%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%b6%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b0/

Blant PVC gulvbelegg ikke bare lino, men det er absolutt den mest kjente. Hvis du foretrekker den lave kostnaden før komfort og nytte funksjoner før eleganse, kunstige gulvbelegg du vil tjene minst 15 år. Nåværende PVC etasje, og de kan se pen og riktig vedlikehold de ser fine langvarig.

Teppe ser kanskje ikke så behagelig tregulv, er dens vedlikehold arbeidskrevende og nylig mindre populære leiligheter, men i kontorer og hoteller har tepper uerstattelige.

I industrielle bygninger og kontorer er ofte brukt strømmet etasjer. Delvis kommer i leiligheter og hus, fordi neste dag etter at de kan gå uten videre modifikasjon en helt flat overflate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *