Som bremseslitasje varsel

Den vanligste årsaken bremseslitasje er generelt forverret pads. Men det er bedre å ikke undervurdere andre symptomer bedre diagnostisere mulige problemer bremsesystem, for eksempel, kan forverring av det hydrauliske systemet eller tang være basert på bremsepedalen for hardt.
http://nspauto.bg/instrumenti/svredla,diskove-i-pili/диск-за-рязане-на-метал-t41-detail
Det kan finnes foran det motsatte problemet: den myke pedal som ikke genererer mer trykk, er dette problemet ofte på grunn av tap av hydraulikkfluid som følge av en kraftstemplet i en tang eller pumpe. Men, som nevnt ovenfor, bremseklosslitasjen er ofte avhørt i problemer i bremsesystemet: i dette tilfellet, er det viktig å vite hvordan du endrer de fremre bremseklossene.
På dette punktet kan du fjerne klemmen, fjerne den gamle og installere de nye putene. Trykk flere ganger på bremsepedalen, endelig, for å returnere den under press vil bidra til å gjøre pads nærmere skivene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *